DESPESES D’ENVIAMENT

Enviem els productes per correu ordinari certificat i apliquem un preu per a les àrees del principat de Catalunya, la Franja de Ponent, Andorra i el País Valencià, i un altre per a la resta del país, Catalunya Nord i les Illes Balears i Pitiüses. El preu també varia en funció del pes de la teva comanda, això és fins a 2 o 5 kg. Amb tot, abans de finalitzar la comanda ja veuràs el que et costarà amb el transport. Per a trameses de més volum o a l’estranger, si us plau envieu-nos un correu-e a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la en la imatge següent t’ensenyem el que et costarà.

mapa preus


TERMINI DE LLIURAMENT

El termini de lliurament és d’entre 3 i 5 dies hàbils.

DEVOLUCIONS

Tots els productes, es poden canviar en un termini de 10 dies a partir del lliurament del paquet. Si la mida no és la correcta o el producte no et convenç, o qualsevol altre defecte de comanda, te’l canviem per l’adequat. Envian’s el paquet per correu certificat posant-hi el full de devolució amb les modificacions que desitges a l’adreça
Urgell Comunicació Av. Rei En Jaume, 143 Cardedeu 08440 (Vallès Oriental)

Si la devolució és fruit d’un canvi de mida o de producte per part vostra, les despeses de devolució les pagarà el client i el nou enviament amb la nova comanda l’abonarem nosaltres. Si el canvi està motivat per un error nostre, t’abonarem el cost del teu enviament i la nostra tramesa. No s’acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d’haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte. No acceptarem cap paquet que porti import a pagar per a l’enviament (contra-reembors). Cal que el client pagui l’enviament i després, si s’escau, li retornarem l’import o bé li afegirem algun producte per valor igual i/o superior.

COMERÇ SEGUR

Per fer els pagaments pots fer-los

Amb el sistema PayPal
Reconegut sistema de pagament internacional amb el qual caldrà que et creïs un compte i indiquis al seu servidor les dades de la teva targeta.
Urgell Comunicació no té accés a les dades de la teva targeta, ja que aquesta informació està xifrada entre tu i el servidor de PayPal.

Fent una transferència bancària al següent compte:
Triodos Bank compte operativa> 1491 0001 23 2003191125
Recorda de posar el teu nom o correu electrònic en el concepte o remitent de la transferència per tal que poguem saber que ets tu i no una altra persona qui fa la transferència.

Amb la teva targeta:
Estem treballant per a què puguis fer el teu pagament directament amb la teva targeta, per a això utilitzarem un sistema segur de TPV de manera que les dades de la teva targeta viatgin encriptades a través d’un servidor segur. Ni nosaltres ni ningú altre hi podrà tenir accés, de manera que el pagament serà tant segur com quan pagues a qualsevol botiga física. Esperem que abans de Sant Jordi de 2012 ja tinguem a punt aquest sistema.

PRIVACITAT DE DADES

Durant el procés de la vostra compra us demanarem una sèrie de dades personals (nom, adreça i correu-e). Mai vendrem intercanviarem o distribuïrem informació personal a terceres persones o empreses sense el vostre consentiment explícit. Només utilitzarem el vostre correu-e o número de telèfon en el cas que haguem de comunicar-vos questions relatives a les vostres comandes i per donar-vos un millor servei.